Workshops

WORKSHOPS : Magnesium of Botanical Beauty

Een workshop in de praktijk(€ 20,00 p/pers) :Bij aanmelding van minimaal 2 pers. en maximaal 4 pers. 

Een workshop op locatie (€ 22,00): bij aanmelding van minimaal 4 pers. wil je met vrienden/vriendinnen een workshop volgen dat kan ook op locatie. 

Bij afname producten van min € 20,00 ……€ 10,00 korting op de workshop prijs!

Workshop Botanical Beauty: Deze staat in het teken van natuurlijke verzorging van de huid. De producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurlijk , biologisch. dierproefvrij en veganistisch worden tijdens deze workshop toegepast op handen, armen, onderbenen en voeten. Maar ook krijg je tips over reinigen van je gezicht. Hoe gebruik je de producten en van belang ook hoeveel je ervan gebruikt. Wat is het, wat doet het, wat is natuurlijk en hoe natuurlijk zijn producten. Dus je gaat smeren, scrubben, ervaren en vooral ook de heerlijke geuren beleven, thee/koffie en wat lekkers zijn natuurlijk inclusief. 

Workshop Magnesium Permsal: Dit mineraal is goed voor veel dingen (zie ook omschrijving bij Infraroodpakking) Maar hier geldt natuurlijk ook alles zelf uitproberen, scrubben, smeren, opnemen en ervaren. Thee, water en wat lekkers (natuurlijk wel magnesiumrijk) zijn inclusief. In een ongedwongen sfeer wordt tijdens een voetbad en/of scrub-pakking uitgebreid ingegaan op wat magnesium doet en waarom het zo belangrijk is voor het lichaam…en meer. Je kunt tijdens deze workshop alle producten rustig uitproberen, Je krijgt natuurlijk voldoende water, een lekker kopje thee en iets lekkers (uiteraard magnesium rijk). Ter afsluiting krijg je een magnesium pakketje mee naar huis.


Om de workshop te laten doorgaan moeten er minimaal 2 personen zich hebben aangemeld. Om het overzichtelijk en relaxed te houden is het maximale aantal 4 personen. Aanmelden kan nu alleen nog telefonisch of via de mail. Je kunt meerdere personen opgeven,  dan kunnen we een datum overleggen. Algemene workshops worden datum en tijden vermeld op de site.

Je gaat dus tijdens deze workshops vooral zelf aan het werk, het gaat er tenslotte om dat je er thuis ook mee aan de slag kan. In ieder geval ga je weer naar huis met veel informatie en met een super zachte huid.

(+/- 120min) De tijd van de workshop ligt ook aan het aantal personen.