Overige behandelingen

Overige behandelingen

Producten: Botanical Beauty

Voet- onderbeen scrub

(Alleen te boeken bij een pedicurebehandeling of Kleine pedicure)

Deze scrub bestaat uit Dode Zee Zout en 4 koudgeperste oliën.(Jojoba, Druivenpit, Amandel en Avocado olie) Deze mooie combinatie zorgt voor verzorging werkt tevens herstellend en toch geeft zij een intensive reiniging hierbij worden ook de dode huidcellen verwijderd. Je onder benen en voeten zijn na de behandeling heerlijk zacht die je zeker 24 -uur zal blijven voelen. 

Voet-Onderbeen Massage (30 min)

Deze massage geeft een heerlijke ontspanning, maar geeft ook weer energie en verbeterd de doorbloeding.

Combi (30min)

Mooi om beide behandelingen samen te proberen. Combinatie van scrub en een korte voetonderbeen massage, perfect ter afsluiting van je behandeling.

 HANDEN 

Manicure basis – Kun je zelf moeilijk de nagels van je handen knippen of vind je het fijn om het te laten doen. Deze basis bestaat uit nagels knippen/vijlen, nagelolie en als afsluiting een heerlijke handcrème.

Lakken (geen gel lak)

Nagels lakken Zelf nagellak meenemen :(i.v.m. tijd graag aangeven bij het maken van een afspraak. (en vergeet natuurlijk ook je slippers niet meenemen).

Voor het beste resultaat is 3 lagen…. base – kleur – top 

De basis is om de nagel te beschermen voor de kleur die anders in de nagel trekt en voor een beter hechting van de kleur lak. Een toplaag wordt toegepast voor bescherming en een langere glans en houdbaarheid van de kleur.

Waarom heb ik geen nagellak in de praktijk: In de meest nagellakken bevinden zich ook chemische stoffen, dit wordt dan ook door de nagels opgenomen en komen zo ook in de bloedbaan. Ik werk met natuurlijke producten dus deze lakken wil ik niet verkopen. Ik adviseer daarom ook altijd om nagellakken op natuur basis te gebruiken. Sommige nagels van de voeten hebben vaak problemen zoals “schimmels”, gebruik daarom nooit voor meerder personen lak uit hetzelfde flesje. Er wordt ook wel beweert dat een schimmel in een lak niet overleeft maar neem gewoon geen risico. Wil je graag dat ik je nagels lak, dat is natuurlijk geen probleem, neem dan gewoon je eigen lakje mee, zo heb je dan ook meteen de goede kleur. 

Uiteraard ben je vrij om jouw eigen nagellak te kiezen of dat op nu een natuurlijke basis is of niet.