Overige behandelingen

Overige behandelingen

(Alleen in combinatie met een pedicurebehandeling of Kleine Pedicure)

Voet en onderbeen scrub (producten van Botanical Beauty)

Heerlijke afsluiting van je pedicurebehandeling. Deze scrub zet je huid weer aan het werk, deze werkt herstellend en reinigt intensief maar op een milde wijze. Dode huidcellen worden verwijderd en zet de huid aan tot cel vernieuwing. Je voeten en onderbenen zijn heerlijk zacht en geven je benen en voeten een boost voor de rest van de dag.

Combi (producten van Botanical Beauty)

Deze combinatie bestaat uit een scrub gevolgd door een korte voet en onderbeen massage van ongeveer 30 min. Zo kan je de scrub en massage beide eens ervaren. Perfecte afsluiting van je pedicurebehandeling.

Handen

Manicure basis: Kun je zelf moeilijk de nagels van je handen knippen of vind je het fijn om het te laten doen. Deze basis bestaat uit nagels knippen/vijlen, nagelolie en als afsluiting een heerlijke handcrème.

Lakken (geen gel lak)

Nagels lakken Zelf nagellak meenemen :(i.v.m. tijd graag aangeven bij het maken van een afspraak. (en vergeet natuurlijk ook je slippers niet meenemen).

Voor het beste resultaat is 3 lagen…. base – kleur – top

De basis is om de nagel te beschermen voor de kleur die anders in de nagel trekt en voor een beter hechting van de kleur lak. Een toplaag wordt toegepast voor bescherming en een langere glans en houdbaarheid van de kleur.

Waarom heb ik geen nagellak in de praktijk: In de meest nagellakken bevinden zich ook chemische stoffen, dit wordt dan ook door de nagels opgenomen en komen zo ook in de bloedbaan. Ik werk met natuurlijke producten dus deze lakken wil ik niet verkopen. Ik adviseer daarom ook altijd om nagellakken op natuur basis te gebruiken. Sommige nagels van de voeten hebben vaak problemen zoals “schimmels”, gebruik daarom nooit voor meerder personen lak uit hetzelfde flesje. Er wordt ook wel beweert dat een schimmel in een lak niet overleeft maar neem gewoon geen risico. Wil je graag dat ik je nagels lak, dat is natuurlijk geen probleem, neem dan gewoon je eigen lakje mee, zo heb je dan ook meteen de goede kleur.

Uiteraard ben je vrij om jouw eigen nagellak te kiezen of dat op nu een natuurlijke basis is of niet.